torsdag 31 mars 2011

Underbar överraskning från Inger-vännen!

Ikväll har jag kommit hem från att ha varit borta sedan igår morse. Redan igår fick jag veta av min sambo att det kommit ett paket på posten. Jag visste att det skulle komma ett paket men inte vad som var i, så ni kan tro att jag blev nyfiken! Paketet innehöll detta fantastiska bokkort från Lilla Pyssel Inger, såååå fint! Och i paketet låg det en massa roliga saker (behåller det för mig själv, hihi) som jag dessutom inte har möjlighet att "göra" själv. Jag blev så glad, så glad så det kan du aldrig tro Inger! Om ni inte varit in till henne så kolla in där, och ta med en kaffe/te kopp, för du lär bli kvar ett tag!
Här är bokkortet;


Och den fina texten;

Vänskap får själen till att blomstra



Mina foton gör inte kortet riktig rättvisa, men jag ville fota ikväll för att.....för att.....ja, för att jag inte kan hålla mig till imorgon, hihi!
TUSEN OCH ÅTER TUSEN TACK KÄRA VÄN!

Vidare så kom det ett annat paket idag med posten som jag hade beställt, det var lite band och några stämplar och blommor.

Nu är det så här att min svägerska Pernol har bjudit med mig på en prova på-kväll med High Coast Scrap, och jag har bestämt mig för att följa med. Jag är superduper-nervös eftersom jag för det första inte är någon som trivs i sociala sammankomster, och för att jag är en total rookie när det kommer till scrapbooking --- grön som en ärta. Jag vet inte ens hur man använder distresser!!!!! I KNOW!!! Så jag är rädd att jag skall göra bort mig. Men jag längtar och tycker att det skall bli jätteroligt, jag har alltid bara pysslat ensam hittills. Antar att man lär sig mer när man sitter i en grupp också.
Är det någon som har några "do´s and dont´s" att dela med sig av, ex
* ta för guds skull inte med dig ..........för då blir du utskrattad
eller
*glöm för guds skull inte...............för då tror de att du är kokkobell
Alla tips av intresse........

Idag har jag och min mamma och Oscar varit och fyndat på secondhand butik! Jag hittade lite virkade ljusmanchetter som jag tänkte ha till pysslet. Sedan hittade jag
<<<
<<<
<<<
EN MASSA 70-TALS GARDINER OCH DUKAR!!!

Jag älskar 70-talets färger och mönster. Jag hittade gardiner i bla. gult och knallgrönt och knallorange!!! Vårt hus är byggt år 1970 och aldrig renoverat, så det passar jättebra med "tidsenliga" detaljer, haha! Jag fick helt plötsligt en himla städlust när jag köpt allt detta (många papperkassar) så i helgen blir det storstäd och pyssel.


10 kommentarer:

  1. Tror jag att du blev glad för paketet. Bokkortet är ju underbart! Åh vad roligt att gå på scrapträff. Det var längesedan jag var. *lite avis* Du får säkert jätteskoj. Man får så mycket inspiration! Till sist.. tack snälla söta du för vinsten! Så fina saker. Kommer med all säkerhet till användning! Kramisar!

    SvaraRadera
  2. Ja såg d här kortet i hennes blogg, dösnyggt.
    Mitt tips till träffen, HA ROLIGT!!!

    SvaraRadera
  3. God morgon på dig vännen:)
    Vad jag blir glad att du blev glad och du är väl värd det:) Så trevligt att kunna hjälpa till och göra dig glad:)

    Nu har du lite saker att pyssla med och lite längre fram så kan jag stansa upp lite mera saker åt dig. Jag spar alltid på alla små papper´s bitar och när jag har en del så gör jag blommor och blad av dessa så går inget till spillo bra eller hur:)

    Jag lovar dig att jag får tillbaka från dig av all din omtanke, din vänlighet och dina ord på min blogg som betyder jättemycket för mig ska du veta:)

    Önskar dig en jättetrevlig fredag och helg och ha det bäst:)
    Massor med kramar från din lilla vän Inger:)
    http://scrappingmedinger.blogg.se

    SvaraRadera
  4. Verkligen en fin gåva att få, men som Inger skriver så sprider du glädje med dina besök och kommentarer i bloggar runt om. Tack för det sötaste smuulan =)

    Kramelikram

    SvaraRadera
  5. Hej Sandra!

    Vilket jättesnyggt bokkort du fått av Inger! Det är du verkligen värd!!! :)

    Det är ingen som kommer att tycka ovanstående saker om dig om du tar med/inte tar med pysselsaker. Huvudsaken är att man har roligt!

    Du kan alltid låna av mig. :) Förresten finns det andra som går och frågar om de får låna saker där. De kanske inte ens känner personen i fråga. Huvudsaken man lämnar tillbaka grejerna.

    Det kommer att bli superkul! :)
    Ha det gott!
    kramis Pernilla

    SvaraRadera
  6. Hej på dig min vän:)
    Du är jo alltid så himla gullig och snäll tycker om dig:) Tack för att du tycker att jag är värd Awarden så roligt att folk ge mig man blir faktiskt riktigt glad:)
    Vad roligt att du tycker att det är spännande med ny tävling hos mig:)
    Jag hoppas att du vill vara med:)
    Massor med söndagskramar till dig med vännen:)
    Från din lilla vän Inger:)
    http://scrappingmedinger.blogg.se

    SvaraRadera
  7. Ett supersnyggt kort du har fått......visst är det väl helt magiskt kul att få nåt som nån annan gjort,man vet ju hur myckaet jobb det ligger bakom!! =)

    När det gäller just distresser är det nog tyvärr inget annat att göra än att ÖVA ÖVA ÖVA...hi hi

    tack snälla rara för alla dina rara kommentarer på min blogg *glad*

    Kramen

    SvaraRadera
  8. Vilket fint kort du gått, förstår att du blev glad! Hoppas du hade det kul på High coast scrap-träffen - det är ju så roligt att träffa andra scraptokiga tycker jag! Det gick säkert hur bra som helst och det finns inga måsten eller fel... man ska bara ha kul och någon rookie tycker jag inte att du är du gör ju så mycket fint! Kram!

    SvaraRadera
  9. Hoppas att du får en fantastiskt trevlig dag med Pernol och alla andra. Håller med om att första gången man ska iväg på något såndant är man en rookie coh vet inte vad man ska ha med. Men du har ju alltid Pernol att låna lite av samt alla andra runt omkring dig med. Jag tycker det är bra att ha planerat lite innan hemma vad man ska göra så vet man vad man vill ha med sig. Jag blir alltid chockad av alla sakerna folk har med sig, jösses alltså. Önskar dig lycka till. Kramis från Lisan

    SvaraRadera
  10. Glömde helt bort att berömma det fina bokkortet som du fått av Inger. Fantastikt fint. Kram

    SvaraRadera