lördag 28 maj 2011

Morsdagsbukett och vattenkanna

Jag har gjort en vattenkanna och en blombukett i en vas / kruka till min mamma som hon skall få i morsdagspresent idag, eftersom dom inte är hemma imorgon.
Vattenkannan fick jag syn på för länge sedan inne hos Lilla Pyssel Inger men det har inte blivit av att jag testat på förrän nu. Det blev några test-kannor först men de är inte så fina, så de har jag kvar som mallar. Dessa vattenkannor är bland det roligaste jag gjort i scrap-väg, så det finns risk för att jag kommer att trötta ut er med dessa. Fast det tar väl slut på folk att ge dom till ..... ;)Blommorna gjorde jag nu på morgonen, för jag kände att jag ville ha med mig en blomma till min mor ;)
Jag har bara rullat tunnt skrivarpapper först och satt en kartongbit som botten. Sedan har jag rullat med cardstock utanpå för att det skall bli lite stabilare, och sedan med mönsterpapper (kaisercraft tror jag). Och så dekorerat.
Blommorna har jag gjort så här;
Rullat skrivarpapper i en hård rulle, klätt in den med grönt papper i olika nyanser och mönster. Limmat på några utstansade blad på varje stjälk. Sedan har jag tagit sådana blommor som har en tunn metallstjälk, och stuckit ner i mitten av pappersrullen. De sitter som berget sen. Och så ner i krukan. Så arrangerade jag de som jag ville ha dem och så tog jag på en ordentlig klick lim här och där så att de ska stå still även om de blir runtflyttade och så.
Ha en riktigt bra lördag allihopa!
Kram / Sandra


3 kommentarer:

 1. God förmiddag på dig vännen:)
  WOW säger jag bara vilka saker du har skapat du har verkligen lyckats till hundra procent:)
  Vattenkannan och blomsterbuketten i krukan är nog något av det finaste jag sett hos dig:) Så underbara färger, så valarbetat och så snygga detaljer du får högsta betyg för detta:)
  Din mamma kommer bli super glad och uppskatta sin mors dags present jätte mycket det är jag säker på:)
  Du får jättegärna göra flera vattenkannor jag vill se flera för denna som du har gjort var riktig ögongodis:)

  Tack snälla gulliga du vännen för din lördag´s hälsning och önskar dig också en jättebra och mysig lördag:)
  Hoppas du får jättetrevligt hos din mamma i dag och att du får god mat och fika blink blink:)
  Men är säker på att det vankar godheter att mumsa med det brukar det göra hos mammor:)

  Ha det bäst och kramis kramis från din lilla vän Inger:)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin vattenkanna och vilka fina blommor din mamma fick! De blommorna står sig länge. :)

  Ha en bra vecka!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 3. NU KAN JAG KOMMENTERA IGEN!!! Ja d här är nog ett av mina favorit alster hos dig, super fint, din mamma måste blivit super glad!!!

  SvaraRadera