tisdag 18 januari 2011

Åh, pysselpaket!!!

Idag kom det en liten glad överraskning med posten, eller inte riktigt en övveraskning eftersom jag gått och väntat och längtat. Jag är nämligen med i Creativeclub och får ett paket med scrapmaterial en gång i månaden. Ibland så är det ett XL paket och de är extra roliga. Idag var det ett standardpaket som innehåller;

7 mönstrade ark i formatet 303*303 mm
1 ark i formatet 190*130 mm
1 enfärgad pappersram 150*125mm
1 pappersark med förtryckta ord
Ett chipboardark med rosor, hjärtan och kärlekspar
2 runda naturvita papper med spetskänsla
Vita söta pappersblommor på skaft
Vackra tonade lila pappersblommor
Rosa organzaband med tryckta rosor
Ett grönt satinband
Glitterlim i silver
Dubbelhäftande tejp på rulle.

Ni ser allt på bilden nedan.


En av blommorna ur chipbordarket. Den är rödare i verkligheten.


Man kan gå in på nätet och se vilket paket som kommer härnäst, men det brukar inte jag göra. Jag tycker om att det blir en liten överraskning. Det följer också med ett litet inspirationshäfte där det finns jättemycket bra tips framförallt på saker man kan göra själv (ex blommor och effekter).
Jag har faktiskt redan hunnit börja använda en del av materialet;)

Här ser ni några bilder på min pysselhörna ur lite olika vinklar. Den är mest uppbyggd av överblivna möbler som inte passar någon annanstans och som nog egentligen borde hivas. Inget passar ihop och det ser egentligen förskräckligt ut. Men jag älskar skrivbordet, det är köpt på second hand. Detta är det ställe i huset där jag trivs allra bäst. Min son har sitt tillhåll alldeles i närheten och han sitter gärna och pysslar han också.

Här finns allt jag behöver; alla mina scrapgrejjor, datorn, tyger och sybehör, strykbräda. Det är helt enkelt mycket praktiskt, och inspirationen flödar fritt här uppe. Mitt hörn ligger på 3:e etage, med tre fönster så det är ljust och bra. 


Här sitter jag när jag scrappar.
                                          

Här förvarar jag mina dekorationer och stämplar och spetsar, band och verktyg.

Sonens ritblock som han fått av sin faster Pernol syns i förgrunden.Här förvarar jag papper, sybehör, foton, och diverse. Datorn står här, i en rent sagt vidrig arbetshöjd.

Men som sagt; jag trivs här och detta är mitt område, och det respekteras. Visst får de andra låna mina saker och så, men som sonen säger;
Det är mammas klipp-o-klipp....

Ha det bra alla, vi hörs!!!


2 kommentarer:

 1. Vilken mysig hörna du har!!!
  Just nu går jag och väntar på ett nytt bord så jag kan få ordning. Annars håller jag till i alla rum. Cuttlebugen i ett rum, skärmaskinen i köket och jag i pysselhörnan.
  Blir mycket spring och ibland så stannar man upp och gör annat och har glömt det man höll på... känns det igen?
  Ha en bra dag!
  kram lene

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig pysselhörna du har, huvudsaken är ju att det är praktiskt och det verkar din absolut vara. Du har ju jättemycket förvaringsmöjligheter jämfört med mig, jag har bara en billyhylla från Ikea att ha allt i. Men jag sprider ut mig överallt. ha ha :D Du har ett likadant skrivbord som mig också och jag gillar mitt jag med. :)
  Mitt skrivbord har jag ärvt från mitt föräldrahem och det har varit min farfars en gång i tiden har jag fått veta. Det är mycket praktiskt med alla lådorna. :)
  Jag lägger till mig som följare hos dig nu. ;)
  Kram Lena

  SvaraRadera