onsdag 26 januari 2011

Alla hjärtans dagskort i grönt

Igår var jag på Scraphuset och fyllde på mitt förråd ( igen *ler*), och då passade jag på att köpa 3 nya stämplar. En av dem var Magnolias Edwin med plåster, och en annan var stenmuren som han sitter på, också den Magnolia. Jag var ju tvungen att testa dem omgående, och då blev detta alla hjärtansdag i gönt resultatet. Jag har endast använt enfärgad cardstock förutom hjärtat som är utklippt ur ett papper ur "once upon a time" serien. Pappersblommor, utstansade löv, lite bling och lite stickles, samt en bit tygspets i hörnet.


Den tredje stämpeln är från Ladybug and Friends, design Elisabeth Bell. Och så blev det lite blommor, lite bling, lite tejp, nya större akrylklossar, lite papper, och en textstämpel också minns jag nu *hihi*.

Jag har nu övergått från att färglägga med akvarellpennor till att använda akvarellfärger istället. Det ser mindre "ritat" ut då, man kan få till lite "mjukare" skuggningar.

Det här kortet ska nog sambon eller sonen få, eftersom jag inte tänkte mig för innan jag skrev "be my valentine", det kan man ju inte ge till vem som helst...

Nu är det mycket som skall skapas framöver;
alla hjärtansdag kort, födelsedagskort till min sambos syster, födelsedagskort till svärmor, födelsedagskort till brorson, födelsedagskort till brorsdotter, födelsedagskort till systerdotter...puh...
.....vilken tur att det är så roligt!!!!!

Kram / Sandra

3 kommentarer:

 1. Tack för de fina orden i min blogg.Kul att du har hittat igen mig.
  Tycker att du har gjort ett väldigt fint allahjärtansdagskort.
  Kram Catharina

  SvaraRadera
 2. Vilket jättefint kort! Jättesnyggt färglagt! Det passar ju jättebra till din sambo eller till din son.

  Vilket göra du har! Tur att det är så roligt. :)

  Ha en bra dag!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera