söndag 23 januari 2011

Detta är mitt bidrag till ScrapGalens Januariutmaning

Denna LO har jag gjort till en utmaning hos ScrapGalen
Man skulle scrappa något som är duokromatiskt; det vill säga att man bara får använda sig av två färger. Man får dock variera nyanserna. Vitt och svart får förekomma men inte vara dominerande.
Jag valde att scrappa en LO i färgerna brunt och rosa. Fotot föreställer mig och min son.


Basen är brun cardstock. Det rosa bakgrundspappret med "vågiga" kanter kommer från creativeclub och det bruna pappret under fotot är från "once upon a time". Kanterna på det har jag ruffat med en sax och sotat med stämpeldyna. Hjärtat är urklippt ur ett papper från October Afternoon, och även där har jag ruffat och sotat kanterna. Det rosa pappret på vänster sida är Melody Ross, Soul Food från G.C.D. Bladen är urklippta ur bla ett papper från creativeclub och från vanlig brun cardstock. Det runda pappret under fotot kommer också från creativeclub och det har jag klippt ut med mönstersax. En tygblomma, några pappersblommor. Resten av blommorna har jag klippt ut för hand ur olika papper. På en blomma har jag använt rosa tyll, och på någon blomma en knapp och lite rosa och brunrutigt band (det går att göra blommor av vad som helst....nästan....). Texten är utskriven från dator och urklippt. Brunt hjärta som "håller fast" sidenbandet är urklippt ur papper "Country Christmas -Feliz Navidad- från Panduro. Sedan är det brun och rosa stickles lite här och där;)


Hjärtbrads i brunt.Ja, det var mitt bidrag. Jag tycker att det är jätteroligt att vara med i utmaningar! Men hur ska man hinna allt!!!

Idag var det akvarierengöringsdag igen. Denna vecka har varit en sorglig vecka för firrarna. En Albinomal och en Platy har nämligen kilat vidare. Vi vet inte riktigt varför, man funderar ju hit och dit på alla möjliga förklaringar. Men man får nog aldrig veta. Det är bara att fortsätta sköta dem efter bästa förmåga och hoppas att de dog av ålderdom...

Kram / Sandra

6 kommentarer:

 1. Ha ha ja hur ska man hinna med allt jobba lagamat städa ta hand om barn äta mmm
  Mmmmmoch så pysslet då förstås när allt är klart vid 23 å då hamnar man ju isäng klippt slut..eller hur det nu blir hihi
  En jättehärlig och mysig Lo ni är så sööta där ihop :)
  Hoppas ni haft en bra helg Lycka till i utmaningen / KRam kram

  SvaraRadera
 2. En jättefin Lo. Lycka till i tävlingen =) Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Jättefin LO som du ska vara mycket nöjd med:)
  Lycka till:)
  Önskar dig en riktig trevlig måndag och vecka, kramar från lilla pyssel Inger:)

  SvaraRadera
 4. hejsan.
  En jättesnygg och härlig LO!
  Så häftigt med hjärtat och blommorna!
  Kram lene

  SvaraRadera
 5. Lycka till i tävligen och jag säger välkommen som följare av min blogg,det är så kul när det tittar förbi nya bloggisar som lämnar ett litet spår efter sej!! =)
  Det är bara att träna på med målningen,det blir bättre ju mer man över.......men jag är DÅ INGET PROFFS,har inte hållt på så länge jag heller,men nu ska jag le hela kvällen å va glad för din kommentar!! Tack tack!
  Välkommen tillbaka!!
  Kram Maritha

  SvaraRadera
 6. Jättesöt! Gillar alla de olika blommorna, som du sa kan man göra blommor av lite vad som helst - den i tyll blev supersnygg!

  Roligt att du beskriver hur du gör och vad du använt till korten. Det gör att man inspireras och lär sig samt att man vet vad man ska inhandla om det är något man blir sugen på..

  Lycka till i tävlingen!
  Hälsningar Howler

  SvaraRadera