torsdag 3 februari 2011

En hyllning

Detta är mitt bidrag till Februaris månadsutmaning hos scraplagret. Tanken är att man skall "skapa utifrån motivet" med inslag som speglar tex. en persons intressen eller personlighet. Min sambo och jag har en gemensam hobby vilket är våra akvarier och firrar. Men min sambo brinner för det som jag brinner för scrapbooking, så ni kan ju tänka er  **ler**.
Jag har skapat en "folder" och så har jag skrivit ut informationsblad om alla våra fisksorter och stoppat i plastfickor inuti;


Foldern är av cardstock, både fram och baksida. Sedan har jag scrappat runt ett foto som föreställer ett "sjunket" skepp i vårt akvarium, med några simmande Guldbarber framför. (Ber om ursäkt för min värdelösa fotografering, dumma blixt!!!) "Fotomattan" består av först beige cardstock, och sedan direkt under fotot ett orange papper från October Afternoon. Fiskarna är utklippta från ett papper från ScrapHouse, design Theresa. Det bruna prickiga pappret som skymtar under blommorna är också October Afternoon. Tygblommor, pappersblommor, tygblad. Lite svart bling här och där. Sitter ihop med bruna prickiga sidenband. Texten "Something Fishy´s Going On" är utskriven från datorn och sotad i kanterna, samt att den har fått "fusksymaskinsstygn" längs kanterna.
Min sambo tycker om färg, men man vill ju ändå att det skall vara lite mindre ryschpysch när det är till en karl. Tror att han blev ganska glad iallafall. Den innehåller även några tomma plastfickor ifall man köper någon ny fisksort, eller vill utöka innehållet.
Är missnöjd med "hålslageriet" dock, har bara en vanlig hålslag och då blev det "för många" hål. Nåja.
Jag har även pysslat på med två andra små projekt, men eftersom de skall ges bort inom de närmsta dagarna och jag vet att iallafall en av mottagarna läser min blogg så måste jag vänta med att lägga ut dessa ;)
Ha en bra dag, och trevlig helg allihopa!
Kramisar

4 kommentarer:

 1. Vilken rolig idé. Den blev jättefin! Min make hade samma intresse innan vi köpte hus och barnen kom. Vi hade....8 akvarier... Malawiciklider. Nu flyger han radiostyrada helikoptrar och flygplan. Det enda som skiljer pojkar från män är priset på leksakerna ;)

  SvaraRadera
 2. Blev så nyfiken när jag såg att det kommit in ett bidrag till tävlingen hos scraplagret att jag kikade in. Du har verkligen gjort ett fint jobb, tänk va glad din man kommer att bli för denna gåva! Verkligen påhittigt! :) Ska försöka ge mig på den oxå men jag har inte en aning om än vad jag ska göra! ;) Ha det så gott!

  SvaraRadera
 3. hej vännen!
  Kanonsnyggt! Ingen lätt uppgift, men du har klarat det jättebra!
  Kram lene

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg folder! Snyggt när färgen i fotot kommer fram med hjälp av det orangea i papper och dekos. Rubriken är ju jättebra! Nu blev väl bror min glad. :)

  Jag har haft magsjuka men nu är det bra igen. Denna veckan som var jobbade jag i två dar. Sen blev det helg. Min jobbvecka gick fort över. *fniss!*

  Ha en trevlig helg och lycka till med ditt tävlingsbidrag!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera