fredag 11 februari 2011

Utmaning hos Pysselmyran

Detta är ett kort som jag bidrar med i Pysselmyrans utmaning. Man skall använda spets på ett eller annat sätt. Detta är ett kort som min brorsdotter skall få när hon fyller 6 år snart. Hon älskar rosa och prinsessor och sån´t. Jag har faktiskt använt röd spets på ett annars rosa kort!
Det här är framsidan;


Och så här ser det ut när det är uppvikt.


Basen är rosa cardstock. Träden har jag klippt ut ur brun cardstock och limmat dit utstansade blad som jag fått av Pernilla (pernol). Vagnen och slottet är freebes från Birdscards. Blå spets som "himmel". jälva vikningen har jag liftat av Busan eftersom hon har gjort ett kort som var så vansinnigt gulligt!

Ja, nu sitter jag och gruvar mig lite, för sonen har just somnat och nu hör jag att han börjar hosta lite "kruppaktig" hosta. Det är det värsta som finns, då måste man upp snabbt som ögat och bylta på honom kläder och ett täcke och bära ut honom på bron, eftersom den kalla nattluften hjälper. Om inte det fugerar måste man åka in med honom och få adrenalin och kortison. Och det gör man väl så gärna, bara det hjälper, men det är ju så jobbigt eftersom man oroar sig så mycket. Och så tycker jag så synd om honom att han aldrig får vara frisk. Men det är ju astman som ställer till det så här på vinterhalvåret. Och astman har han sin mamma att "tacka" för att han ärvt. Suck.

Nåja, han har varit pigg några dagar nu och då har han och jag varit ute och åkt Snow Racer och klättrat i snöhögar, och det har varit jättemysigt. Jag har så dåligt samvete att det blir så mycket TV när han är sjuk. För man vill ju att han skall ta det lugnt och då är det lätt att tv:n åker på.

Nä, en stund framför tv: för MIG nu och sen sova. Med ett öga iallafall.
Kramisar och nattinatt

6 kommentarer:

 1. vilket gulligt kort du har gjort! Snygg vikning också. :)

  Stackars lille man som är så sjuk jämt. Hoppas det blir bättre när han blir äldre.

  Ha en fortsatt trevlig helg!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 2. Ett sånt fint kort !!!
  Lycka till!!
  Trevlig helg Elin

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort och även du har hittat freebies
  land hihi...
  Känner igen det där med krupphostan, vi har haft samma problem här hemma med vår 4-åring inget skojigt alls :( Sist vi var uppe på barnjouren så skrev läkaren ut tabletter till oss som vi ska lösa upp i vatten hemma och ge honom vid anfall.
  Som tur är har vi inte behövt använda dem ännu, men det känns som en stor säkerhet att ha dem hemma. Har ni inte fått det så be om det. Oftast får de ju det på lasarettet när man kommer in iallafall, tillsammans med adneralinet.
  Hoppas att ni får en lugn natt.
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Tack tack snälla du för tipset,jag va bara rädd att för tjock papper skulle fastna i skrivaren och jag skrev ut på jobbet....sccchhyyy.....vore ju lagomt så pinsamt!! =) MÅSTE KÖPA SKRIVARE!!

  Härligt kort du gjort med många detaljer!! =)

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. va kul att du ville vara med *ler*
  DU får göra precis vad du vill :D
  kram pojjo via min sambos mail

  SvaraRadera
 6. Å vilket fint kort. Vad snyggt du har gjort insidan,passar ju jättebra till en liten tjej.

  SvaraRadera