torsdag 10 februari 2011

Just Roll With It

Detta är mitt bidrag till februari månadsutmaning hos Scrapgalen. Det är en skissutmaning med fri tolkning där man får vrida och vända. LO´s och kort är godkända. Förutom skissen (uppenbarligen) så har jag inspirerats mycket av Emmeli. Hon gör otroligt snygga LO´s med mycket färg och roliga detaljer. Hon har en lite tuffare stil och vågar leka lite med effekter. Ofta jobbar hon utifrån ett vitt papper, men det färdiga alstret är alltid underbart färgsprakande och med häftiga effekter. Gå in till henne och kolla, kreativiteten bara sprutar ifrån hennes blogg.
Tillbaka till mig;


Jag har alltså då utgått från vit enkel Cardstock. Jag har ingen mist, så istället skvätte jag på blå färg med en pensel. Papper från bla BoBunny, Panduro Design och Creativeclub. Filtblommor, utstansade blommor. Blå halvpärlor och stora blå Rhinstones. Monstret är utklippt från JelliBeans papper, och sitter på ett grönt genomskinligt "prasselpapper". Stämpeln uppe i hörnet har jag stämplat med blandat svart och blå färg, samt fyllt i med blå och guldfärgad penna. Texten "Just Roll With It" är utskriven på datorn och utklippt. Handritad "ram" runt hela LO´n.
Fotot föreställer min son när han var 2 år gammal, han befinner sig på fotot hemma hos sin mormor en varm sensommarkväll. Flera av hans kusiner var också där och det är ett härligt minne.

Vill bara säga tack för alla snälla kommentarer jag får, det är så roligt och jag blir så glad. Och det är så roligt att strosa runt bland era bloggar, ni som är så duktiga. Jag lär mig så mycket!
Nattinatt!

6 kommentarer:

 1. Härlig och fin LO, jisses jag måste med komma igång och fylla mitt album.
  Gjorde lite Lo när jag först började med det här intresset för ett par åtr sedan, sen har korten tagit överhand..
  Kanske dags att försöka sig på ett försök igen.
  Känns som det blir såå stort liksom, lättare med korten hihi..
  Lycka till i utmaningen:)
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Jätte fint !!
  Lycka till !!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 3. Men ååååh va du är go'! Blir alldeles rörd av dina fina ord om mig! :D Du vet väl att den finaste komplimang man kan få är när just någon liftar och/eller inspireras av något man har gjort?! Jag tycker du har gjort ett jättefint bidrag till tävlingen... det är verkligen kul med tävlingar (även om man inte vinner som i mitt fall med Aos t ex) för man blir inspirerad att göra saker man kanske annars skulle ha gjort och dessutom får man ju behålla sitt skapade verk och det är ju en vinst i sig! :)

  Du är så go'! Tack och lycka till!
  Kramis! ♥

  SvaraRadera
 4. Så fin din blogg har blivit de senaste dagarna. Visst är det roligt att ändra lite.
  Din LO blev jättefin. Jag har bara gjort en i hela mitt liv.. Jag kom fram till att mina kort blir bättre. Men man blir ju sugen när man ser hur fint det kan bli. Tack för inspirationen!
  Gillar ugglan! Kram

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  jag har inte varit innen hos dig på ett tag ser jag! Så mycket som har hänt, snyggt i bloggen och många snygga kort!
  Denna LO är helt underbar! önskar dig lycka till!
  Vill önska dig en trevlig helg!
  kram lene

  SvaraRadera
 6. Ja visst är det härliga papper.
  Dom finns hos pysselochkort.se
  Trevlig helg Elin

  SvaraRadera