tisdag 8 februari 2011

Killkort till tonåring...puh...

I dag har jag gjort ett kort till min brorson som snart fyller år. Jag tänkte att jag skulle vara ute i god tid eftersom det är så svårt att göra killkort. Den här killen är tonåring dessutom, så det mesta en 30+ tjej hittar på räknas nog som ganska töntigt, hihihi. Det gick dock väldigt snabbt att göra kortet, kanske 1 timme. Jag vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken *ler*.

Iallafall; jag har hämtat inspiration från cattis och från Emmeli, jätteduktiga tjejjer!
Basen är i svart cardstock. Killen med gitarren är en freebe från Birdscards, och det är även ramen bakom honom. Det röda pappret är från ett reklamkuvert för en välkänd bokklubb, haha (jag gör så ibland, sparar snygga reklampapper och sånt som jag ser att skulle trivas bland mina gömmor, lite knäppt va). Jag står också ofta upp när jag scrappar, vilket också är lite udda... Nåja; har skurit hål i cardstocken och ruggat kanterna. Bakom har jag fäst ett blått papper och "sticklat".


Insidan; Ville att den skulle se lite klottrad och
"street" ut. Har gnuggat den med en gammal sliten stämpeldyna och klottrat dit texten med svart penna, neon-orange penna och silverpenna.
På högersidan skall det senare vara ett presentkort eller dyl.

Ja, det var det. Nu ska jag sova! Har varit på stan med sonen en stund idag, trots att vi är sjuka båda två. Men han har varit sjuk i princip sedan 2v. innan jul och jag kände att han bara MÅSTE få komma ut lite. Vi tog det lugnt så att vi inte skulle bli utmattade av all spänning  ;) Råkade även köpa lite papper; lite Bo Bunny och lite October Afternoon....och lite cardstock....och lite akvarellpapper....tänk så det kan bli.....
Kramisar

5 kommentarer:

 1. Det är inte lätt att göra kort till tonårskillar.. eller killar överhuvudtaget tycker jag men du har lyckats utmärkt. kortet är jättefräckt..
  Jag sparar också saker som kan tänkas gå att scrappa med... Det är nog ett vanligt scrappsymptom. =)

  SvaraRadera
 2. Jättetufft kort! Det är inte lätt att göra manliga kort och främst till tonårskillar. Du har lyckats jättebra!

  Ha det bäst!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 3. Jätte snygg !!'
  De här kortet kan han inte tycka är töntigt.
  Na en bra dag Elin

  SvaraRadera
 4. Snyggt!!!!Vad kan passa bättre till en kille i den åldern!
  Svår uppgift som du har lyckats jättebra med!

  Ha det gott!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Tjusigt vännen:)
  Du har lyckats kanon, snyggt. Klart att han inte kan annat än tycka om kortet..
  Ha det bäst / Kram kram

  SvaraRadera